Het aanbod van Fysio Schambergen

Ontdek het veelzijdige Fysiotherapie, ZwangerFit en Bekkencentrum aanbod van Fysio Schambergen

 

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Fysio (manueel) Therapeutische behandelingen

De fysiotherapeuten van Fysio Schambergen zoeken altijd de juiste behandelmethode voor je klacht. Er wordt voldoende tijd genomen om samen met u te kijken naar de aard van de blessure en waar de oorzaak zou kunnen liggen. Middels manueel-therapeutisch onderzoek gecombineerd met echografie proberen wij een zo specifiek mogelijke diagnose te stellen.

Bekken-fysiotherapeutische behandelingen

Heeft u klachten die te maken hebben met plassen, vrijen of ontlasten? Ben je zwanger of recent zwanger geweest? Heb je onbegrepen pijn klachten in de bekkenregio, langdurige rugklachten die niet verminderen met reguliere fysiotherapie? Onze geregistreerde bekkenfysiotherapeuten helpen u verder.

ZwangerFit

Ben jij op zoek naar een sportieve en unieke zwangerschapscursus? Heb je zin in een hippe en moderne cursus? Dan is ZwangerFit® bij Bekkencentrum Schambergen iets voor jou! Zwangerfit® is een erkende cursus die door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed wordt.

MamaFit

FemFit

FitmetjeBaBy

BaByMassage

SeniorFit

FysioFit

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven!

 
Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze fysiotherapie behandelingen

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

 Alles van Fysiotherapie tot ZwangerFit bij Fysio Schambergen

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al meer dan 25 jaar de experts op het gebied van Fysiotherapie, zwangerschap, gezondheid en ontspanning in Schambergen. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Fysiotherapie, ZwangerFit en Bekkencentrum. Met een Fysio afspraak en onze ZwangerFit kan iedereen kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.