Het aanbod van Fysio Schambergen

Ontdek het veelzijdige Fysiotherapie, ZwangerFit en Bekkencentrum aanbod van Fysio Schambergen

 

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Fysio (manueel) Therapeutische behandelingen

De fysiotherapeuten van Fysio Schambergen zoeken altijd de juiste behandelmethode voor je klacht. Er wordt voldoende tijd genomen om samen met u te kijken naar de aard van de blessure en waar de oorzaak zou kunnen liggen. Middels manueel-therapeutisch onderzoek gecombineerd met echografie proberen wij een zo specifiek mogelijke diagnose te stellen.

Bekken-fysiotherapeutische behandelingen

Heeft u klachten die te maken hebben met plassen, vrijen of ontlasten? Ben je zwanger of recent zwanger geweest? Heb je onbegrepen pijn klachten in de bekkenregio, langdurige rugklachten die niet verminderen met reguliere fysiotherapie? Onze geregistreerde bekkenfysiotherapeuten helpen u verder.

ZwangerFit

Ben jij op zoek naar een sportieve en unieke zwangerschapscursus? Heb je zin in een hippe en moderne cursus? Dan is ZwangerFit® bij Bekkencentrum Schambergen iets voor jou! Zwangerfit® is een erkende cursus die door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed wordt.

MamaFit

Bij Fysio Schambergen biedt MamaFit moeders de kans om na de bevalling hun fysieke en mentale gezondheid te verbeteren. Ons programma omvat postnatale oefeningen, cardiotraining, voedingsadvies en mentale ondersteuning. Kom weer in vorm en voel je goed met MamaFit!

FemFit

Bij Fysio Schambergen biedt FemFit vrouwen de mogelijkheid om hun algehele gezondheid en fitheid te verbeteren in elke levensfase. Ons programma omvat krachttraining, cardiotraining, flexibiliteitsoefeningen, voedingsadvies en mentale ondersteuning. Bereik je gezondheids- en fitnessdoelen met FemFit!

FitmetjeBaBy

Bij Fysio Schambergen biedt FitmetjeBaby moeders de mogelijkheid om samen met hun baby aan hun fitheid te werken. Ons programma omvat herstelgerichte oefeningen, leuke workouts met je baby en waardevol gezondheidsadvies. Kom in vorm en versterk de band met je kleintje met FitmetjeBaby!

BaByMassage

Bij Fysio Schambergen biedt BabyMassage moeders en vaders de kans om de band met hun baby te versterken door middel van rustgevende en stimulerende massages. Ons programma leert je technieken om je baby te kalmeren, zijn/haar slaap te verbeteren en de algehele gezondheid te bevorderen. Ontdek de voordelen van BabyMassage en creëer een moment van ontspanning en verbinding met je kleintje!

SeniorFit

Bij Fysio Schambergen biedt SeniorFit senioren de mogelijkheid om hun gezondheid en welzijn te verbeteren met speciaal aangepaste oefeningen. Ons programma richt zich op het bevorderen van mobiliteit, kracht, balans en algehele fitheid. Blijf actief en gezond met SeniorFit, en geniet van een vitaler leven!

FysioFit

Bij Fysio Schambergen biedt FysioFit een programma dat speciaal is ontworpen om jouw gezondheid en fitheid te verbeteren onder begeleiding van professionele fysiotherapeuten. Ons programma omvat gepersonaliseerde oefeningen die zijn afgestemd op jouw behoeften en conditie. Of je nu werkt aan herstel na een blessure, preventief wilt trainen of gewoon fit wilt blijven, FysioFit helpt je jouw doelen te bereiken. Kom langs en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om fitter en gezonder te worden!

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven!

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze fysiotherapie behandelingen

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

 Alles van Fysiotherapie tot ZwangerFit bij Fysio Schambergen

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al meer dan 25 jaar de experts op het gebied van Fysiotherapie, zwangerschap, gezondheid en ontspanning in Schambergen. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Fysiotherapie, ZwangerFit en Bekkencentrum. Met een Fysio afspraak en onze ZwangerFit kan iedereen kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.