Over Fysio Schambergen

Fysio Schambergen helpt cliënten sinds 1998 weer fitter en gezonder te worden. En te blijven. De fysiotherapeuten staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, informeren voor/na de bevalling of meer in balans leven. Interesse?

Vraag nu een Fysio Afspraak aan of ontdek onze ZwangerFit zwangerschapscursus. Stel in ieder geval niet langer uit en maak kennis met Fysio Schambergen.

Waarom Fysio Schambergen?

100% persoonlijke begeleiding

Wij bieden fysiotherapie op maat en maken gebruik van de nieuwste technieken en verschillende behandelmethodes. Hierdoor kunnen wij direct op uiteenlopende klachten inspelen en werken wij binnen de praktijk multidisciplinair. Dit betekent dat u bij de fysiotherapeut in behandeling komt die u het beste kan behandelen. Onze therapeuten zijn ervaren en specifiek, up to date en sociaal. Kunt u niet goed bewegen of wordt u beperkt in uw dagelijks leven, durft u niet te bewegen of moet u juist meer bewegen: onze fysiotherapeuten zijn er voor u.

Bekkencentrum Schambergen

Bekkencentrum Schambergen biedt zorg rondom de zwangerschap en op gebied van het bekken. Wij zijn een centrum gericht op preventie, zorg en educatie. Vier enthousiaste (bekken)fysiotherapeuten gespecialiseerd in klachten rondom de zwangerschap, in de bekkenbodem en lage rug en bekken. We geven cursussen rondom de zwangerschap zoals ZwangerFit, MaMaFit en BaBymassage. Op gebied van educatie verzorgen wij workshops over o.a. ongewild urineverlies en geven we EHBO cursussen voor jonge ouders.

Specialisaties

Het vak van fysiotherapie is steeds breder aan het worden. Dit heeft er toe geleid dat onze fysiotherapeuten zich op diverse deelgebieden gespecialiseerd hebben. Dit zorgt ervoor dat we jouw klachten efficiënter en doelmatiger kunnen behandelen.

Zwangerschap

Met onze 25 jaar ervaring weten we dat veel zwangere moeite hebben met hulp vragen als ze klachten hebben. Klachten tijdens de zwangerschap zijn normaal maar waarom zou je er niets aan doen terwijl dit wel kan! Wij zorgen ervoor dat je de klachten begrijpt en dat je ermee om leert gaan zodat je voorkomt dat de klachten toenemen.

Behaal je doelen met ons uitgebreide aanbod

Fysiotherapie

Fysiotherapie en BekkenCentrum Schambergen bieden diverse sportactiviteiten aan. Wij combineren bewegen mét plezier beleven tijdens het bewegen! De sportactiviteiten hebben verschillende doelen zoals bijvoorbeeld fit blijven of fit worden (FysioFit). Naast het fit worden of blijven bieden wij ook sportgroepjes aan waarin je verder kunt revalideren na bijvoorbeeld een sportblessure zodat je sneller hersteld om weer  zonder klachten te kunnen bewegen bij je eigen favoriete sport.

Zwangerfit

Ben jij op zoek naar een sportieve en unieke zwangerschapscursus? Heb je zin in een hippe en moderne cursus? Dan is ZwangerFit® bij Bekkencentrum Schambergen iets voor jou! Zwangerfit® is een erkende cursus die door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed wordt. Uniek in de regio: gegeven door geregistreerde bekkenfysiotherapeuten en gecombineerd met een aquatraining in verwarmd water! Hou je niet van zwemmen dan kun je deelnemen aan een workout  outdoor (FemFit) of indoor (MaMaFit).

Bekkencentrum

Heeft u klachten die te maken hebben met plassen, vrijen of ontlasten? Ben je zwanger of recent zwanger geweest? Heb je onbegrepen pijn klachten in de bekkenregio, langdurige rugklachten die niet verminderen met reguliere fysiotherapie? Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten helpen u.

In het bekkencentrum werken geregistreerde bekkenfysiotherapeuten. Dit zijn fysiotherapeuten die een 3 jarige master opleiding  gevolgd hebben na de reguliere opleiding fysiotherapie. Wij behandelen vrouwen én mannen.

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Ons team

Anouk

Bart

Chantal

Charlotte

Diana

Elise

Maarten

Marianne

Nicole

Niki

Thom

Tom

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere en gezondere leefstijl!

Fysio Schambergen: Jouw partner voor Fysiotherapie, begeleiding voor/na bevallen en klachten rondom de bekken

Het is al meer dan 25 jaar bekend dat Fysio Schambergen mensen uit Schambergen e.o. helpt op het gebied van Fysiotherapie, begeleiden voor/na de bevalling en klachten rondom de bekken. Ons diverse aanbod maakt het voor onze cliënten mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Met het maken van een Fysio Afspraak en onze ZwangerFit zwangerschapscursus geven we iedereen de kans om kennis te maken met ons. Bovendien staat ons competente team altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Voor nieuwe cliënten zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!